...تذاب الخميرة الفورية مع السكر في ثلاث اربعا كوب ماء دافي وتترك لمدة 10 دقائق. ..ينخل الدقيق والملح في اناء العجن وينثر عليه لبن بودره ونصنع حفرة في الوسط
يضاف خليط الخميرة ويعجن قليلاً ثم يضاف الزيت مع الدقيق بأطراف الأصابع ونضيف عصير الليمون وباقي الماء تدريجياً حتى تتكون عجينه ونستمر بعجنها لمدة 5 دقائق... ونتركها تتخمر ويتضاعف حجمها... ونستعملها...والصور توضح الكثير
الحشوات ...لبنه او قشطة بلدي جبن
لبنه خيار
لبنه زعتر... أو اي حشوة تختارينها انتي على رغبتك...
ههههههههههههههه بردة هاتاكل طيب خد بالك حبيب دى بقالها شهرين تقريبا فى المطبخ ربنا يستر على معدتك ههههههههههههههههههه
shrook.alex اصدقاء عروبتنا
موضوع: رد: الساليزون بالصور 25.02.11 21:14
بس المهم هيكفى ولا لا هههههههههههههههه والله اناهعمله بس على ضمنتك بس لو شاط يبقى انت السسبب مش انا هههههههههههههههههههههههههههه ربنا يستر يحسن شعرى القى واقف من الشياط
الظاهر ان هيبقى ده شكلى هههههههههههههههههههههههههه اشكرك على الاكله