منتديات عروبتنا
فراخ مقلية بالكورن فليكس U6743
منتديات عروبتنا
فراخ مقلية بالكورن فليكس U6743
منتديات عروبتنا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولاذاعات احلى عرب الاسلاميهالشبكه العلميه

 

 فراخ مقلية بالكورن فليكس

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
محمود ابوالوفا صديق
اسرة عروبتنا
اسرة عروبتنا
محمود ابوالوفا صديق


البلد مصر

عداد التميز فراخ مقلية بالكورن فليكس I358gn
الاوسمه فراخ مقلية بالكورن فليكس 2a7eo1h


فراخ مقلية بالكورن فليكس Empty
مُساهمةموضوع: فراخ مقلية بالكورن فليكس   فراخ مقلية بالكورن فليكس Empty30.11.10 22:50

المقادير:


  • صدور وأوراك فراخ مع العظم
  • 1/2 ملعقة صغيرة فلفل حامي
  • 2 كوب كورن فليكس
  • ملح وفلفل أسود
  • زيت زيتون
  • بيضة
    الطريقة:
    1- نغسل قطع الفراخ كويس جداً، ونسيبها لغاية ما تنشف، وبعد كده نتبّلها بالملح والفلفل.

    2- بعد كده نضرب البيضة كويس مع كمية صغيرة جداً من المية.

    3- نخلط الكورن فليكس مع زيت الزيتون والفلفل الحامي مع كمية صغيرة من الملح.

    4- بعد كده نجيب الفراخ، ونحطّها في البيض، وبعد كده نغطّيها بخليط الكورن فليكس من كل الجوانب.

    نرص الفراخ في صينية، وندخلها في فرن ساخن لمدة 30 دقيقة لغاية ما تتحمّر أو لونها يبقى ذهبي، وممكن نقدّم معاها بطاطس محمّرة أو مكرونة مسلوقة..

  • فراخ مقلية بالكورن فليكس 972300 وبالهنا والشفا. فراخ مقلية بالكورن فليكس 972300
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نسمه حب
ادارة عروبتنا
ادارة عروبتنا
نسمه حب


البلد عروبتنا

عداد التميز فراخ مقلية بالكورن فليكس 6ghmjo
الاوسمه فراخ مقلية بالكورن فليكس 2a7eo1h


فراخ مقلية بالكورن فليكس Empty
مُساهمةموضوع: رد: فراخ مقلية بالكورن فليكس   فراخ مقلية بالكورن فليكس Empty01.12.10 11:36



اكله جميله جدا محمود
فراخ ومكرونه يا بخت حبيب واحمد
ههههههههههههههههههههههه
تسلم ايدك محمود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فراخ مقلية بالكورن فليكس
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» فراخ بالبشاميل على الطريقة المكسيكية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات عروبتنا :: عروبتنا الاسريه والاجتماعيه :: مطبخ عروبتنا-
انتقل الى: